Privacy

Frank M. Ahearn The Digital Hit Man

Frank M. Ahearn

En tots els meus anys en el negoci m’he tornat molt destres en quatre talents únics. Poden caçar i trobar la majoria de la gent a qualsevol lloc. Vaig tenir l’habilitat per extreure informació sensible per telèfon via pretext. Jo pot també “desaparèixer” persones en necessitat. Aquestes parts del meu negoci està darrere de mi, però l’única cosa que tots ells tenen en comú és l’ús de l’engany que és el meu quart i millor habilitat.
 
En el meu món que mai no trobarà al pesat vendre o alguns bullshit sobre l’ús de programari innovadora dissenyat per matemàtics, científics i tecnòlegs. Vaig deixar que es troben pels venedors d’oli de serp el proxenetisme aigua tònica com un remei. La realitat és es troben per fer front a informació d’un client, però mai es troben a un client potencial o un client, o mai fer promeses que no es pot lliurar. Hi ha hagut un munt de temps que i han es va allunyar de grans pay-dies perquè la sol. licitud no és factible.
 
Sempre he tingut l’actitud que això és el que faig i això és el que costa, take it or leave it. Jo no sóc un venedor-jo sóc un mestre d’engany. En el món digital, hi ha dotzenes d’articles flotant al voltant de mi i la meva vida boja. Els articles compartir contes de malifetes, desgràcies, auditories i l’alcohol, però no he tingut una queixa sobre els meus serveis. Jo s’han descrit com un molt de temps haired hippy, biker i street-tipus de tipus i més recentment com el tipus de persona es troben en un bar de la cantonada. En les paraules grans d’en Popeye, “jo sóc el que estic.” A causa d’allò jo sóc millor en amagar, suprimir, manipular i creació digital distorsió que qualsevol científic, matemàtic, tecnòleg o pH.d. Així faci’s, quan estàs en la guerra, que voleu que lluita per a vostè, un gunslinger o una paraula-slinger?
 
No tinc un argument de venda o una fàbrica d’empleats que treballen per a mi. Però si vostè va a posar la seva confiança, vostè hauria de posar en amb un professional, no una empresa de dos – cents on la informació és vulnerable i fàcilment accessible a tots i cada un d’aquests treballadors.

Frank M. Ahearn The Digital Hit Man and His Weapons for Combating the Digital World

Frank M. Ahearn The Digital Hit Man and His Weapons for Combating the Digital World

 
El que faig és crear l’engany digital que resol problemes digitals. Desafortunadament no tots poden pagar un expert per ajudar-los amb les seves necessitats. Així m’imaginava que I explicaria el que faig igual que ho vaig fer en com per desaparèixer per a aquells que necessiten prendre assumpte en les seves pròpies mans.
 
Com per desaparèixer és l’autoritat i completa guia per a les persones que tracten de protegir la seva privadesa, així com per a qualsevol persona que és sempre entretingut la fantasia de desaparèixer — si en realitat caure fora de la vista o eliminant el localitzable evidència de la seva existència.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: