Privacy

Frank M. Ahearn The Digital Hit Man

Frank M. Ahearn Digital osuma mies ja hänen aseiden digitaalisen maailman torjumiseksi

Frank M. Ahearn Digital osuma mies ja hänen aseiden digitaalisen maailman torjumiseksi
Liiketoiminnan minun vuosina minusta on tullut erittäin ammattitaitoista neljä yksilöllinen kykyjä. I etsimiseen ja Etsi useimmat ihmiset kaikkialla. Minulla on kyky Pura arkaluonteisia tietoja puhelimitse verukkeella kautta. Voi myös “hävitä” ihmiset tarpeessa. Seuraavat minun liiketoiminnan osat ovat takanani, mutta niillä kaikilla on yhteisiä yksi asia on vilpillisestä, joka on neljännen ja suurin osaamisalue käyttöä.
Myydä minun maailman, löydät koskaan raskas tai jotkin bullshit suunnittelema tutkijoiden, matemaatikot ja teknikot innovatiivisten ohjelmiston käyttämisestä. Että lie seistä pimping tonic veden korjaavana snake öljyn myyntihenkilöstön. Todellisuudessa asiakkaan tietoja käsitellä valehdella, mutta olen koskaan oikeudenkäyntikulujen potentiaaliselle asiakkaalle tai asiakkaan, tai tehdä koskaan voida toimittaa lupaukset. On ollut paljon kertaa olen on käveli pois suuri palkka-päivän koska pyyntö ei ollut doable.
Minulla on aina ollut tämä on, mitä tehdä, ja tämä on, mitä se maksaa asenne, ota tai jätä se. En ole Kauppamatkustajan — olen päällikön vilpillisestä. Digitaalisessa maailmassa ovat kymmeniä artikkeleita irrallinen tietoja minulle ja hullu elämäni. Artikkelit jakaa tales of misdeeds, misfortunes, tarkastuksia ja alkoholia, mutta ei koskaan ollut minun palvelujen tietoja valituksen. On kuvailtu pitkän jännittynyttä Goan, biker ja street-laji-n-kaveri ja viimeksi kuin kaveri laji voit täyttää yläkulmassa-palkissa. Popeye suuri sanat “olen minä olen.” Siksi olen paremmin piilottaminen, poistaminen, manipuloimalla ja digitaalisen vääristymä kuin tiedemies, matemaatikko, puhumisen tai tohtorin luominen Kysy itseltäsi, joten kun olet sota, kenet haluat torjumisesta voit, asesankari tai Wordin slinger?
Minulla ei ole myynnin piki tai tehtaan minulle työskentelevien työntekijöiden. Mutta jos aiot sijoittaa luottamuksesi, sinun olisi enää sijoittaa yhden Professionalin, ei – kaksisataa Jos tietosi on altis ja helposti saatavilla näiden työntekijöiden jokaisen yhden yrityksen kanssa.
Mitä teen on luoda digitaalisen vilpillisestä, joka ratkaisee digitaalisen ongelmia. Kaikki eivät valitettavasti varaa asiantuntijan avustamaan heitä heidän tarpeisiinsa. Niin arvelin, selittää, mitä tehdä aivan, kuten tein, miten näkyvistä, niille, jotka on otettava asioissa omiin käsiinsä.
Miten näkyvistä on hallitseva ja kattava opas henkilöille, jotka pyrkivät niiden tietosuoja samoin kuin varten kuka tahansa, joka on koskaan viihteestä kadota fantasia — onko pudottamalla tosiasiallisesti pois tai poistamalla niiden olemassaolo jäljitettävissä näyttöä.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: