Privacy

Frank M. Ahearn The Digital Hit Man

Frank M. Ahearn Digital Hit manden og hans våben til bekæmpelse af den digitale verden

Frank M. Ahearn Digital Hit manden og hans våben til bekæmpelse af den digitale verden

Frank M. Ahearn The Digital Hit Man and His Weapons for Combating the Digital World

Frank M. Ahearn The Digital Hit Man and His Weapons for Combating the Digital World

I alle mine år i business er jeg blevet meget kvalificerede på fire unikke talenter. Jeg kan jage og finde de fleste mennesker overalt. Jeg har evnen til at udtrække følsomme oplysninger over telefonen via påskud. Jeg kan også “forsvinder” folk i nød. Disse dele af min virksomhed er bag mig, men den ene ting, de alle har til fælles brug af bedrag, som er min fjerde og største færdighed.

I min verden, du vil aldrig finde tunge sælge eller nogle bullshit om brug af innovative software designet af videnskabsmænd, matematikere og teknologer. Jeg forlader løgn til snake oil salgsmedarbejdere alfonseri tonic vand som afhjælpning. Virkeligheden er jeg ligger til at behandle en klient oplysninger, men jeg aldrig ligge til en potentiel kunde eller en klient eller nogensinde gøre løfter jeg ikke kan levere. Der har været masser af gange jeg har gået væk fra store løn-dage, fordi anmodningen ikke var gennemførligt.

Jeg har altid haft den holdning, at dette er, hvad jeg gør, og dette er, hvad det koster, tage det eller lade. Jeg er ikke en salgsmedarbejder — jeg en master for bedrag. I den digitale verden er der snesevis af artikler flydende om mig og min skøre liv. Artiklerne deler eventyr af ugerninger, ulykker, revisioner og alkohol, men ingen har nogensinde haft en klage om mine tjenestegrene. Jeg har været beskrevet som en lang-håret-hippie, biker og street art af fyr og mest for nylig som slags guy du mødes i et hjørne bar. Popeye store ord er”jeg, hvad jeg.” Grund, jeg er bedre til at skjule, slette, manipulere og oprettelse af digitale forvrængning end nogen videnskabsmand, matematiker, technologist eller Ph.D. Så spørge dig selv, når du er på krigen, hvem vil du kæmper for dig, en gunslinger eller en word-slinger?
Jeg har ikke en salg dot pitch eller en fabrik af medarbejdere, der arbejder for mig. Men hvis du vil placere din tillid, skal du placere det med én professional, ikke et selskab af to – hundrede hvor dine oplysninger er sårbare og lettilgængelige for hver og en af disse medarbejdere.

Hvad jeg gøre er oprette digitale bedrag, som løser digitale problemer. Desværre kan ikke alle Råd en ekspert til at hjælpe dem med deres behov. Så jeg var jeg ville forklare, hvad jeg gøre ligesom jeg gjorde i hvordan forsvinder for dem, spørgsmål som har behov at tage i deres egne hænder.

Hvordan forsvinder er den autoritative og omfattende guide for mennesker, der søger at beskytte deres privatliv såvel som for hvem er nogensinde underholdt fantasy forsvinde — om faktisk slippe ud af syne eller ved at fjerne deres eksistens spores beviser.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: