Privacy

Frank M. Ahearn The Digital Hit Man

Frank M. Ahearn de digitale Hit Man en zijn wapens voor de bestrijding van de digitale wereld

Frank M. Ahearn de digitale Hit Man en zijn wapens voor de bestrijding van de digitale wereld

 

In al mijn jaren in het bedrijfsleven heb ik zeer bedreven in het vier unieke talenten. Ik kan jagen en de meeste mensen overal vinden. Ik heb de mogelijkheid om gevoelige informatie via de telefoon via voorwendsel. Ik kan ook “verdwijnen” mensen in nood. Deze onderdelen van mijn bedrijf zijn achter me, maar het enige wat dat ze allemaal gemeen hebben is het gebruik van misleiding die mijn vierde en grootste vaardigheid is.

 

In mijn wereld u nooit de zware vindt verkopen of sommige onzin over het gebruik van innovatieve software ontworpen door wetenschappers, wiskundigen en technologen. Ik laat die liggen voor de slang olie verkopers pimping tonic water als een remedie. De realiteit is ik liegen tegen het behandelen van een client informatie maar ik nooit liggen aan een potentiële klant of een cliënt, of ooit maken beloften die ik niet kan leveren. Er zijn genoeg tijden die ik afstand van grote pay-dag gelopen heb omdat het verzoek niet uitvoerbaar was.

 

Ik heb altijd de houding dat dit is wat ik doen en dit is wat het kost, take it or leave it. Ik ben niet een verkoper — ik ben een meester van misleiding. Er zijn tientallen artikelen rondzweven over mij en mijn gekke leven in de digitale wereld. De artikelen delen verhalen van wandaden, ellende, audits en alcohol, maar niemand ooit heb een klacht over mijn diensten. Ik heb beschreven als een lange-haired-hippie, biker en straat-soort-van-guy en meest recent als het soort man je ontmoeten in een bar hoek. In de grote woorden van Popeye ben”ik wat ik ben.” Daarom ben ik beter op verbergen, verwijderen, bewerken en maken digitale vervorming dan enige wetenschapper, wiskundige, technoloog of Ph.D. Dus vraag jezelf, wanneer u ‘re aan oorlog, wie wilt u vechten voor u, een revolverheld of een word-slinger?

 

Ik heb geen een verkoopgesprek of een fabriek van werknemers die werken voor mij. Maar als je gaat om te plaatsen uw vertrouwen, plaatst u het met een professionele, niet een bedrijf van tweehonderd waar uw informatie kwetsbaar en gemakkelijk toegankelijk is voor elke één van deze werknemers is.

 

Wat ik doe is het maken van digitale misleiding die digitale problemen oplost. Helaas kan niet iedereen veroorloven een expert om hen te helpen met hun behoeften. Dus ik dacht dat ik zou uitleggen wat ik doen net zoals ik deed in hoe te verdwijnen voor degenen zaken die moeten nemen in eigen handen.

 

Hoe te verdwijnen is de gezaghebbende en uitgebreide gids voor mensen die willen beschermen van hun privacy zo goed als voor iedereen die ooit vermaakt is de fantasie van verdwijnen — of eigenlijk laten vallen buiten het gezichtsveld of doordat het traceerbaar bewijs van hun bestaan.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: